Simar - 23.01.2014. - Simar i Roli oslobađaju porodicu!

Indijske Serije

Simar – 23.01.2014. – Simar i Roli oslobađaju porodicu!

By  | 

capture-20140123-174256

Simar – 23.01.2014. – Simar i Roli oslobađaju porodicu!

Meghna se obraća Simar i Roli: “Volela bih da ste otišle do litice bez razmišljanja. Vaša smrt je bila spremna tamo, ali sada će cela porodica biti kažnjena. Znate, vaša porodica je u ovoj kući od prvog dana kada su oteti, ali vi niste mogle čak ni da osetite njihovo prisustvo ili da čujete neki glas. Dozvolite mi da vam dam trag. Vaša porodica je tu, ispred vas. Nađite ih ako možete.” Roli pogleda u ogledalo i kaže da se ona (Meghna) uvek ogledala u tom ogledalu. Meghna: “Da, u pravu si, vaša porodica je upravo tu, iza tog ogledala. Napravila sam sobu iza tog ogledala gde su oni živeli sa svom srećom. Sad da vidimo koliko će dugo oni živeti tu.” Roli i Simar počnu da kucaju na ogledalo. Sid shvati. Meghna ironično kaže da joj dozvole da im pomogne, kao počne da zove imena i ruga im se. Roli kaže da ne mogu da vide nikoga. Meghna: “Oni mogu da slušaju i čuju vas, ali u ovo vreme oni svi vrište za pomoć zato što sam pustila otrovni gas u tu sobu. Spasite ih ako možete.” Simar kaže da moraju naći način da uđu u sobu. Roli kaže da ima samo to ogledalo na zidu. Ona je pita da li se seća da je vodovod stao tog dana, možda je porodica zatvorila ventil.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Roli i Simar trče ka cevovodu. Sid i Prem počnu da udaraju cevi. Simar i Roli čuju vibraciju. Roli kaže da je tu neki zvuk, misli da je porodica tu, trebaju da slome/sruše zid. Simar i Roli uzimaju jake štapove i počinju da udaraju zid. Na drugoj strani, Prem i Sid udaraju cevi. Simar kaže da je ovaj zid veoma jak. Meghna se smeje i kaže da ovo nije zid Bharadwaj kuće da im treba samo dve suze pa da ga sruše, on je jak kao ona. Roli kaže Simar da je ne sluša. Sid, Prem, Roli i Simar pokušavaju da sruše zid. Meghna pita zbog čega će biti tužne, zato što nisu mogle da spasu svoju porodicu. Nastavlja da će Bharadwaj porodica umreti danas, a njih dve će umirati svakog trenutka svog života zbog krivice. Simar je preklinje da ne radi to, neka nju ubije, oni nisu ništa pogrešno uradili, moli je da ih pusti, one neće moći da žive bez njih, moli je da im oprosti.  (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *