Susret Simar i Prema,Prem je se ne sjeća!

Indijske Serije

Simar – 23.04.2016. – Susret Simar i Prema,Prem je se ne sjeća!

By  | 

capture-20160423-191047

Susret Simar i Prema,Prem je se ne sjeća!
Medicinska sestra ulazi unutru i pita Prernu šta radi tu. Upita da li je to pacijentica doktora Segala. Prerna veli da je pregledala pacijenticu tj. Sujatu. Med. sestra kaže da će provjeriti sa doktorom. Đanvi ide sa doktorom u Sujatinu sobu. Prerna veli da mora nešto učiniti. Daje med. sestri injekciju od koje se ova onesvijesti. A Prerna izvodi Sujatu u kolicima. Đanvi je vidi,kaže doktoru da sačeka. Prerna se okrene,Đanvi i doktor trče za njom. Đanvi je pita gdje joj vodi majku. Doktor naredi da zatvore sve kapije/vrata.
Ovamo,Simar razmišlja da je žena iz bisera prevarila,Prem neće doći tu. Upravo tada,ugleda Prema kako dolazi. Prem je vidi i stane. ‘Tere Liye Hum Hain Jiye’ svira u pozadini,Simar se prisjeća njihovih zajedničkih trenutaka. Međutim,Prem je izignoriše.
Prerna vodi Sujatu u skladište. Veli da neće biti lako,mora im odvratiti pažnju,šta da uradi. Lomi alarm za požar,alarm se oglasi. Nastaje zbrka u bolnici. Đanvi i dalje traži Sujatu.
Prem prođe pored Simar i ode do žene iz bisera. Simar je šokirana. Žena pita Simar da li želi nešto. Simar govori: ” Prem ji? Nisi me prepoznao?” Uhvati ga za ruku.
Žena: ” Šta to radiš?”
Simar: ” Prem ji,jesi me prepoznao? ”
Prem: ” Ne. Ko ste vi/ti?”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *