Simar - 23.07.2014. - Kuši je obavestila Prema!

Indijske Serije

Simar – 23.07.2014. – Kuši je obavestila Prema!

By  | 

Simar - 23.07.2014. - Kuši je obavestila Prema!

Simar – 23.07.2014. – Kuši je obavestila Prema!

Simar i Prem su jedno ispred drugog. Oboje su u suzama. On krene da je dodirne ali se zaustavi.

Kuši dođe do Roline sobe i kaže da joj je donela slatkiš. Roli kaže da joj kaže za šta je to. Kuši joj kaže da ona (Roli) sve zna. Roli kaže da joj kaže koje su dobre vesti. Kuši kaže da joj ona (Roli) nije rekla da je Simar živa. Roli je šokirana. Kuši: “Nisam mogla da verujem svojim očima, ali kad sam tebe videla sa njom, shvatila sam da je istina. Samo zamisli koliko će svi biti srećni. Zašto nisi rekla Premu? Znam da si i ti sigurno bila šokirana videvši je. Ne brini uopšte. Pozvala sam Prema i rekla mu za Simar. Zvučao je tako srećno. Sigurno je stigao u Ahmedabad do sad.” Surbi dođe tu i kaže da moraju da promene taj sari. Pita zašto obe izgledaju tako napeto.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Prem: “Bio sam bez tebe 2 godine. Moje srce nikad nije verovalo da moja Simar više nije na ovom svetu. Kada mi je Kuši rekla da te je videla u Ahmedabad-u, odmah sam joj poverovao.” On krene da je zagrli. Vikrant dođe: “Ko je to, Sunaina?” Kartik i Savita takođe dođu tu. Prem: “Nisam ti nedostajao za ove dve godine? Nikad nisi mislila o Anđeli? Kako bi ona živela bez tebe? Zašto nam nisi rekla da si živa? Šta radiš u ovom gradu, u ovoj kući? Ko su ovi ljudi?” Simar krene da kaže nešto, ali se seti Vikrantovih reči. Sanđu: “Mama, ko je on?” Vikrant ga pita kako se usuđuje da priča sa njim tako. Prem kaže da je ona njegova žena, Simar Bharadwaj. Savita pita šta on priča. Prem kaže da oni žive u Delhiju, policajci su pronašli njen auto na/niz litici/liticu i svi su mislili da je mrtva. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *