Simar - 23.12.2013. - Šorija je razotkriven!

Indijske Serije

Simar – 23.12.2013. – Šorija je razotkriven!

By  | 

capture-20131224-115415

Simar – 23.12.2013. – Šorija je razotkriven!

Roli pita Simar da li je on lako prihvatio da je ona napustila kuću ne rekavši nikome. Simar kaže da je bio jako zbunjen, ali moraju biti oprezne. Roli joj kaže da ne brine, uspeće. Simar joj kaže da ostane tu dok je on kući.

Simar vidi kako Janvi kaže Šoriji da uzme još poori-a. On joj kaže da neće, završio je, mora da ide kod prijatelja koji mu pomaže u poslu. Šorija odlazi. Iznenada, Simar pita Janvi da joj da konac. Janvi odlazi u sobu i nalazi pismo u kome piše: “Čekaću moju ljubav u hotelu, dođi tamo u mom omiljenom sariju.” Janvi misli da je Šorija ostavio to pismo tu i srećna je. Simar obaveštava Roli da je Janvi pročitala pismo. Janvi traži omiljeni sari. Simar pita Janvi gde je konac. Janvi pokaže Simar pismo i kaže joj da nema plavi sari. Simar kaže da Roli ima plavi sari, neka ide u njenu (Simarinu) sobu, izvadiće ga. Janvi obuče sari. Simar kaže da je slatka i da će da joj sredi kosu. Ona joj zatim kaže kraći put. Janvi ode. Simar kaže Roli da je ovo njihova završna faza njihovog plana.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Janvi odlazi u sobu u hotelu. Šorija stiže u hotel kasnije. On kaže da želi da se vidi sa Roli Bharadwaj i podmićuje recepcionara i on mu kaže da je ona u sobi 502. Janvi je u toj sobi. Ona pronalazi još jedno pismo u kom piše da ugasi svetlo i sedne dole i da se ne okreće dok joj ne kaže. Šorija je ispred sobe, kaže da je igra Simar i Roli gotova, kakav su plan napravile, ali su izazvale pogrešnog čoveka. Šorija ulazi u sobu i vidi devojku sa leđa, misli da je Roli, ali to je Janvi. On kaže: “Došao sam da ti dam iznenađenje koje nisam mogao u džungli. Kako ćeš biti bezbedna od mene Roli? (On zatvori Janvina usta.) Mnogo si pokušavala da spaseš Janvi i porodicu od mene, ali nisi mogla. Mogu da uradim bilo šta zbog osvete. Koristio sam Janvi protiv tebe kao i svoju lažnu ljubav i tako će biti sve dok ja tako želim.” Iznenada se svetlo upali i Simar i Roli su iza njega. Šorija kaže da su obe tu, pita ko je onda. Janvi se okrene. Šorija je šokiran i pita: “Janvi, ti?” Janvi ima suze u očima. Simar kaže da je sa ovih 24 sata završena i njegova igra. Cela familije uđe. Staramajka pita Roli da li je dobro, Simar im je rekla da je u nevolji. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *