Simar - 24.01.2014. - Meghna je otela Meenu i Anjali!

Indijske Serije

Simar – 24.01.2014. – Meghna je otela Meenu i Anjali!

By  | 

capture-20140124-163200    

Simar – 24.01.2014. – Meghna je otela Meenu i Anjali!

Sonia kaže da je zvala ambulantna kola. Janvi pokušava da osvesti Roli. Ona pokušava i kaže da ne može više. Sid kaže da će ona otvoriti oči i pričati sa njim. Simar viče i plače i kaže da ona mora da otvori oči, neka pogleda, pobedili su. Roli udahne. Ona se malo pomeri i otvori oči. Simar plače. Prem je zagrli. Svima je lakše. Staramajka zahvali Bogu što je otvorila oči. Sid se smeje. Sudžata kaže da su dobili svoju ćerku, dobili su sve. Sid je podigne. On je pita da li je dobro, pita šta je to, da li zna da ga je zamalo ubila. Ona ga zagrli i kaže da je dobro i da ga voli. Staramajka joj kaže da je još jednom pokazala da dobro uvek pobeđuje zlo, kaže joj vrlo dobro i nazove je njenom ćerkom. Svi se nasmeše.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sonia traži od inspektora da nađe dokaze protiv Meghne. On joj odgovori da treba da svi daju izjavu. Staramajka ga moli da dopusti da se Roli i Simar prvo odmore. Verma im kaže da se odmore kod nje. Daje Simar ključeve. Simar i Roli kreću. Roli kaže da ne bi mogle da spasu porodicu da im Meena nije rekla da je Meghna pričala sa ogledalom, ne bi mogle da ih nađu. Simar pita gde je Meena. Rekla im je da će biti kod Verme, ali Verma im je maločas dala ključeve i rekla da je kuća prazna. Pita se gde su onda Anjali i Meena. Simar zove majku na tel. Javi joj se Meghna koja joj poruči: “Šta ste mislile, da ću tek tako izgubiti? Da ćete vi tako lako pobediti?” Simar je pita gde su Meena i Anjali. Meghna joj kaže da su sa njom. Za sada su dobro, ali to će se promeniti ako ne dođu. Njihova smrt ih čeka, a majka i ćerka će to da gledaju. Neka se ne trude da nekoga povedu sa sobom ili da bilo kome kažu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *