Simar - 24.12.2013. - Šorija gura Roli niz liticu!

Indijske Serije

Simar – 24.12.2013. – Šorija gura Roli niz liticu!

By  | 

capture-20131224-205522

Simar – 24.12.2013. – Šorija gura Roli niz liticu!

Prem kaže da ga je ova porodica toliko volela, a on je uradio to njima, neće ga pustiti. Staramajka ga zaustavlja. Šorija kaže da on nije javna imovina da može svako da ga dira. Nastavlja da on nikada nije video idiote kao što su oni, verovali su u sve što je rekao, napravili su od njega Boga. On zatim pita Janvi čemu ova drama, nikada je nije voleo, rekao joj je million puta da ona nije njegov nivo, zašto onda ovako reaguje, da li je to za nju novo. Staramajka ga pita zašto je onda uradio to (zašto se venčao itd). Šorija odgovara zbog osvete, ona je ismejala njegovu porodicu, oni su vređali njega i njegovu porodicu, on im je pokazao kakvu su grešku napravili, posebno Roli. Staramajka kaže da će sad policija kazniti njega. Ona kaže Premu da pozove policiju. Šorija ih pita šta će reći policiji, nemaju dokaz protiv njega, neka razmisle opet, policija će biti u njegovoj bezbednosti, neka idu i žive i neka smatraju da im je Šorija poklonio život. Roli kaže da im ne treba dokaz da bi ga poslali u zatvor, sam je pokazao/rekao svoje grehe ispred kamere. Ona mu pokaže kameru. Simar kaže da policija gleda sve ovo što on govori. Ona zatim poziva policiju i kaže im da uhapse Šoriju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Šorija ukrade policiji pištolj i kaže da će pucati ako urade išta. On privuče ka sebi Roli i stavlja joj pištolj na čelo, kaže da će je ubiti. Staramajka mu kaže da pusti Roli. Šorija kaže da će je upucati. Inspektor mu kaže da zaustavi ovo. Janvi kaže Šoriji da se preda. Šorija izvodi Roli napolje. Policija i svi ih prate. Šorija puca inspektoru u nogu. On odvodi Roli negde u autu. Svi ih prate. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

capture-20131224-214125

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *