Simar - 27.01.2014. - Meghna moli Simar da joj oprosti!

Indijske Serije

Simar – 27.01.2014. – Meghna moli Simar da joj oprosti!

By  | 

Simar - 27.01.2014. - Meghna moli Simar da joj oprosti!

Simar – 27.01.2014. – Meghna moli Simar da joj oprosti!

Cela Bharadwaj porodica je u hramu. Simar se seti šta joj je Meghna rekla. Dok su svima oči zatvorene, Simar i Roli beže.

Attul poziva Meghnu i paniči, obaveštava je da je policija pretresla njenu kuću. Ona mu kaže da ide i da pita advokata. Meena kaže Meghni da grešnici ne dobijaju ništa na kraju. Meghna joj kaže kakva majka, takva ćerka, tako tipično. Nastavlja da će sad gledati šou/predstavu njihove smrti. Meena kaže da jedina osoba koja će umreti u toj vatri osvete će biti ona (Meghna), molitva majke može da ih spasi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sonia pita Staramajku i celu porodicu da ostanu u njenoj kući dok otrovni gas ne nestanu. Pari zahvali Bogu što je Aarav u Chandigarh sa njegovom bakom. Prem kaže da su Meena i Anjali takođe došle, pita gde su. Oni pitaju Vermu. Ona kaže da one nikada nisu došle u njenu kuću, ona je samo videla da su one izašle iz njihove kuće i da se auto zaustavio i one su sele u njega. Oni traže Roli i Siimar ali njih nema nigde. Iznenada Sonia dobije poziv od inspektora koji joj kaže da su Meena i Anjali sa Meghnom na litici. Prem, Sid, Sonia i Rajendra krenu da idu na liticu i pitaju ostatak porodice da se vrate kući. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *