Simar - 27.09.2013. - Pari daje detetu ime Arav! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Simar – 27.09.2013. – Pari daje detetu ime Arav!

By  | 

Scena 1:
Archa opet govori Pari da je njeno mesto iznad Simar i Roli i da će otići ako ne bude uradila ono što joj kaže. Pari je moli da ne ide. Archa joj kaže da misli na budućnost njenog sina.

Scena 2:

Staramajka i ostali članovi porodice pozdravljaju goste. Shailu je pospan i njegovi drugovi ga zezaju. Uma donosi Parino dete i svi ga pozdravljaju. Svi se okupljaju oko njega. Roli kaže da je njihov princ tu. Janvi kaže da je jako sladak i uzima ga, ali on počinje da plače. Ona ga pita šta nije u redu i moli ga da prestane da plače. Simar kaže možda je uplašen što vidi toliko ljudi oko njega, pa ga ona uzima i on prestaje da plače. Mano kaže da je Shailu imao običaj da tako plače kad je bio beba. Jedna žena se pojavi i kaže da ne bi bilo pogrešno da Simar nazovu bebinom drugom majkom. Staramajka se okrene i kaže „sestro“ i krene ka gostima koji ulaze. Ona (Staramajka) kaže njima da joj je jako drago što ih vidi i kaže da je prošlo mnogo vremena od kada su se zadnji put videli. Ta žena čestita Simar i kaže joj da je dala takav poklon ovoj porodoci. Ona daje Simar poklon. Archa i Pari silaze dole i Archa kaže toj ženi da je ona dobra u proveri zlata, ali ne i ljudi. Nastavlja da je ona takođe svom unuku poklonila zlatan lančić i da ako već daje lančić bebinoj majci, neka da Pari, a ne Simar. Žena se izvinjava i daje poklon Pari. Pari kaže Simar da joj da bebu, pa ona to i uradi. Staramajka poziva ženu na puju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *