Misteriozna Rani!

Indijske Serije

Simar – 28.01.2014. – Misteriozna Rani!

By  | 
Misteriozna Rani!

Misteriozna Rani!

Prevela: Tempesta 

Meghna moli Simar da joj oprosti, pogrešila je, ali Simar odgovori da neće i napadne je trozupcem. Svi misle da će ubosti Meghnu, ali ga ona, ipak, zabode u zemlju. Meenu kaže Meghni da će dobiti ono što je zaslužila, ali ne tako što će njena ćerka uprljati ruke. Simar se razdere na Meghnu da se nikad ne usudi da bilo čije dete povredi pred njom. Policija hapsi Meghnu. Simar uzima Anjali od Roli. Sid pita Roli da li je dobro, ona odgovara potvrdno. Sonia ih zove da pođu sa njom njenoj kući. Prem kaže da hoće, Shankar se danas vraća iz Amerike. Roli kaže da bi možda tako bilo najbolje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Shankar stiže kući. Karuna ga grli i govori kako je čeznula da ga vidi. On odgovori da mu je žao što je cela njegova porodica patila, a on to nije znao. Staramajka kaže da nisu planirali ništa da mu kažu. Hteli su da on uči. Shankar se pozdravlja sa Premom i ostalima. Zahvaljuje Sonia-ji što je pomogla njegovima. Sonia odgovori da je to bila njena dužnost i zadovoljstvo. Staramajka i Sudžata pitaju šta se dogodilo na litici. Roli ispriča. Mano prokomentariše kako će Meghna sada ceo život provesti u zatvoru. Staramajka kaže Roli i Simar da su jako ponosni na njih dve. One su primer za njihovo društvo. Simar je dokazala da slaba žena može biti jaka za svoju decu. Simar odgovori kako Meghna nije trebalo da upliće u sve Anjali. Sudžata kaže da Meghna i za to treba biti kažnjena, zato što je uplela nevino dete u sve. Mano kaže kako su na kraju svi ostali zajedno. Jhanvi primeti da Meenu-ina ruka krvari. Sonia traži od batlera da joj donese komplet za prvu pomoć. Meenu kaže Simar i Roli kako je trebalo sve da joj kažu, ona i njihov otac bi im pomogli. Simar i Roli je mole da ne govori ocu šta se desilo. Meenu se složi na kraju da ne kaže ništa. Jhanvi sanira Meenu-inu povredu, previje joj ruku. Meenu se zahvaljuje. Sonia ih sve ponudi da sednu. Rajinder joj kaže da je puno učinila za njih, ali bi se osećali nelagodno ako bi ostali tu. Dok gas ne izvetri trebalo bi da odsednu u nekom hotelu. Sonia mu odgovori da su joj oni poput porodice, zato ima prava da im toliko učini. Meenu kaže da mora da krene jer je Gautam sam kući. Sonia joj kaže da će je odvesti njen šofer. Meenu grli Simar i kaže joj da vodi računa o sebi, zatim grli i Roli i pozdravlja se sa ostalima. Jhanvi se iznenada zavrti u glavi pa padne na sofu. Svi je pitaju šta je bilo, ona odgovori da je to zbog slabosti. Staramajka kaže Umi da odvede Jhanvi u sobu. Sonia kaže da je svima njima potreban odmor, traži od batlera da im svima pokaže sobe. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *