Đanvi shvata da joj Bakti želi zlo!

Indijske Serije

Simar – 29.05.2014. – Đanvi shvata da joj Bakti želi zlo!

By  | 
Bakti namesti da Đanvi stane na staklo

Bakti namesti da Đanvi stane na staklo

Roli priča sa Đuvalom koja je pita kako da povrati njihovo poverenje. Roli kaže da to može samo ako potpiše ugovor na način koji njima odgovara. Moraće da im prepiše naselje Chandini sa sve Baradvaj kućom. Čuli su da planira da pravi tamo nešto pa bi joj oni dali 50% profita od toga. Neka razmisli pa neka im javi.

Đanvi se seti kako je Bakti bila čudna pa pomisli da to podeli sa Anuragom, on je njen prijatelj pa će možda njemu reći šta joj se dešava. Bakti stavi parčiće stakla ispred kupatila pa Đanvi nagazi na njih kad izađe. Svi se skupe kad začuju njen povik. Anurag joj previje posekotine. Bakti joj kaže da se ne brine, mora da učestvuje na takmičenju. Đanvi je čudno što Bakti čak i sad pominje takmičenje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Đuvala zove Roli i kaže joj da pristaje, ali treba joj 1 dan da sredi papire. Roli odvrati da nemaju vremena do sutra, oni će srediti papire u toku dana. Đuvala pristaje. Baradvajevi slave.

Tetka pita Bakti da li ona stoji iza onoga što se desilo Đanvi. Kaže joj da želi da ona pobedi, ali ne po cenu toga da se Đanvi i bebi nešto desi. Bakti laže da nije to ona učinila, to je sigurno učinila sama Đanvi. Đanvi u tom trenutku pokuca na vrata pa se Bakti i tetka uspaniče. Đanvi ih pita zašto su tako šokirane. Bakti lakne što Đanvi nije ništa čula. Đanvi se pita zašto su Bakti i tetka tako čudne. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *