Simar - 30.01.2014. - Janvi želi da abortira!

Indijske Serije

Simar – 30.01.2014. – Janvi želi da abortira!

By  | 

Simar - 30.01.2014. - Janvi želi da abortira!

Simar – 30.01.2014. – Janvi želi da abortira!

Rani slika Sonia-u snjenim telefonom, dok je Sonia nesvesna. Okrene se i sudara sa Roli. Roli se iznenadi i kaže imate pametni telefon. Kaže da joj je muž dao. Sid poziva Roli i ona ide.

Rani daje popis tom čovjeku i kaže da sadrži sve što se sviđa i ne sviđa. Vidi šta ću učiniti da Bhardwaj porodice koji toliko vole Sonia Prije nego što što odu, moramo nešto uraditi. Sada moram ići. Ona odlazi. Zid je prepun Soniainih slika.

Sonia ismijava Sida i kaže da je toliko izgubljen u radu da ne može vidjeti datoteku u svojim rukama . Sankal kaže da se to zove predanost . Moja oba brata su tako perfektnii . jhanvi . Simar i Roli služe hranu . Sonia kaže da ne može čekati da jede . Mausi ji kaže šta čekaš onda? Sujata kaže da je ona napravila Sonia-ina i Sankal-ova omiljena jela . Sonia poziva Rani da servira hranu . Rani dolazi nakon nekog vremena . Sonia pita gdje si ti ? Ona kaže da porodica njenog muža želi da je vrati . Rekla sam da ne želim napustitit Sonia kaže da posluže hranu . Roli kaže da Rani ne izgleda istinito. Rajhnder kaže da je optužba podnesena protiv Meghnae. Mata ji kaže da je bolje da ne razgovaramo o tome. Pari kaže da Singhaniya da netrebamo raspravljati o tome. Hvala Bogu Jhanvi nije imala dijete on bi bio singhnaiya onda. Mausi kaže kako je Aarav ? Pari kaže mama zvala i rekla mi je da Aaarva se uživa tamo . jahnvi napustia stol . Sujata kaže pari da nikada ne govore o shaureya ili singhniyas ‘ pred njom. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *