Simar - 30.03.2013. - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Simar – 30.03.2013.

By  | 

Mart 30 30 mart

N razmislja o pregledu,zabrinuta je,ako Sid krene sa njom saznace se istina o trudnoci.S dolazi,pita je dal je spremna.Ona kaze da ne zeli da mu bude teret i da ce ici sama.P dolazi kod njih i pita je zasto ne zeli da S ide sa njom.Ona kze da ne zeli da mu bude smetnja.P pita Sida dal mu je to smetnja,S kaze da nije.Kushi dolazi namiguje Naini i kaze da joj je lose i da su pregled odlozili. Prem je pita zasto im nije rekla da joj je lose i da ne smeju cekati da je moraju povesti odmah kod doktora.Kaze Sidu da krene sa njom odmah.R se sprema da izadje iz bolnice,dobija kompliment od Vira.Glavna sestrica kaze doktoru da misli da joj V nije muz .V to cuje i pocinje da vice na nju.Donosi joj papire o njihovom vencanju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


U sledecoj ep:Naina i Sid su kod doktora .N mu govori da izadje da ce ona sama biti tu.On kaze da ce ostati sa njom.Ona je napeta i razmislja sta ce sada biti .//Pasus poslala Zana//

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *