Simar - 31.01-02.02.2012. - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Simar – 31.01-02.02.2012.

By  | 

382214_589615167733608_1384030096_n 31.01.2012.

Roli sokirano kaze Simar da je danas po prvi put udarila.Simar joj kaze da je to zasluzila.Roli je pita sta je uradila.Simar kaze da je ona (Roli) porucila crni biber.Roli kaze da ga je porucila da bi njoj (Simar) napravila jelo.Simar je pita dokle ce da laze.Sudzata pita Simar otkud zna da je Roli to uradila.Simar kaze da poznaje svoju sestru i ako odluci da se osveti,to ce i uraditi.Staramajka kaze Simar da je sad dosta i da ona moze udariti samar svojoj mladjoj sestri u svojoj kuci,ali da one zive ovde kao snaje a ne kao sestre i da je Roli starija snaja i da Simar ne sme da je samara.Svi grde Simar sto je udarila Roli.Simar odlazi u sobu.Prem joj kaze da nije trebala da udari Roli cak i ako je pogresila.Simar se seca kako je udarila Roli i pocinje da udara svoju ruku.Prem je zaustavi.Simar kaze da ce se izviniti Roli.Prem kaze da ce ici sa njom.Simar i Prem dolaze u Rolinu sobu,tamo nalaze Sidda.On im prica da je Roli na terasi,ali da je bolje da pricaju sutra,kada se stvar ohladi.Njih dvoje pristaju i odlaze.
Kasnije,Mano dolazi u kuhinju gde je Roli.Mano joj kaze da bi ona napustila kucu da ju je njena sestra osamarila…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


01.02.2012.

Staramajka i Mano diskutuju o svom uspehu i Staramajka obecava da ce unistiti vezu dve sestre. Sledeceg dana, Simar nosi Roli caj, ali ne moze da je nadje. Pita Sidda za nju, ali on kaze da je nije video. Simar alarmira porodicu i svi su zabrinuti. Prikazuju Roli kako kuca na vrata svojih roditelja u Vrindavanu. Roli nista ne kaze porodici, ali njena majka nazove Simar i javi joj da je Roli kod njih. Simar se izvinjava svima u Rolino ime i kaze im da ne pricaju o tome, ona ce samo otici da dovede Roli nazad. Svi u Vrindavanu su srecni sto vide Simar, ne znaju nista. Kada Simar dodje kod Roli u sobu kako bi popricale, Staramajka nazove njihovog oca i zali se na Roline postupke. Njihov otac se vrlo naljuti i kaze Roli da se vrati. Roli vice na Simar kako ju je ponizila udarivsi joj samar u kuci njihove svojte, a sada je to isto uradila i u njihovoj roditeljskoj kuci. Roli odlazi drugim autom, iako joj Simar kaze da ce krenuti istim.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *