Somija i Harman razgovaraju preko telefona!

Indijske Serije

Shakti ( 108. ep. ),20.10.2016., Somija i Harman razgovaraju preko telefona!

By  | 

Somija i Harman razgovaraju preko telefona!
Prevod čitateljka Anabela. Hvala. .)

Epizoda pocinje sa Somijom koja pita Kaustuba zasto je iza njega. Kaustub je pita da ga saslusa, neka se ne brine i samo neka razume da je ovo njena poslednja noc ovde. Harman ga je poslao da je odvede. Somija je zbunjena. Karina dodje i pita ih sta razgovaraju. Kaustub veli da ju je pitao da li zna da igra/plese? Karina je pita da ode i igra. Kaustub igra poput Kinnara. Somija je ponovo zbunjena.

Surbi dodje kod Nimmi i kaze joj da je njena molitva urodila plodom, Somija ce do jutra da bude sa njima. Mahinder je cuje, i pita je o kakvim glupostima prica. Surbi govori da ce Somija da dodje u kucu. Mahinder govori da ce je on zaustavi, u suprotnom ce oduzeti sebi zivot. Nimmi je zapanjena, place. Bebe ga pita sta to govori? Mahinder govori da ce im pokazati, ode u sobu. Bebe prati Mahindera. Surbi prati oboje, zakljuca ih u sobu. Mahinder i Bebe je pitaju da otvori vrata. Surbi govori da ce ova vrata licno Somija otvoriti. Mahinder i Bebe se razbesne. Kaustub nazove Harmana. Harman ga pita da li je video Somiju. Kaustub ga pita da dodje iza hrama, zamoli ga da pozuri. Harman govori da ce da stigne iza hrama, pita o Somiji.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kaustub govori da su i okolnosti, kao i Somija, dobro. Harman veli da je danas dobra prilika da se pokaze u svojoj glumi. Harman ga zamoli da omoguci da prica sa Somijom. Kaustub govori da ne moze da rizikuje u ovom trenutku. Harman se slozi. Kaustub se okrene i vidi Somiju. Ona ga pita da li ga je Harman sigurno poslao ili je laze. Doda da se plasi da ikome veruje, ne mora da uvecava svoje nade. Kaustub joj pokaze Harmanov prsten i pita je da li sada veruje u taj prsten. Somija ga pita da li zna Harmana, pita ga da joj omoguci da prica sa Harmanom. Kaustub se slozi, nazove Harmana.

Nastavak na sldecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *