Somija ne prihvata Harmanove poklone!

Indijske Serije

Shakti 05.12.2016.,( 140. ep.),Somija ne prihvata Harmanove poklone!

By  | 

capture-20161206-180209Somija ne prihvata Harmanove poklone!

Surbhi dolazi u Harakovu kuću i penje se na sprat da zove Somiju.Ona je traži svuda.Vivaan je zaustavlja i počinje da flertuje sa njom.Ona viče na njega i silazi.Pita sve ukućane za Somiju.Preeto i Shanoo počinju da se raspravljaju sa njom.Surbhi viče.Somija čuje njen glas i žurno dolazi.Surbhi pita Somiju kako je i predlaže joj da se vrati sa njom svojoj kući.Somija joj kaže da je ona udata za Harmana i da želi da ostane tu.Surbhi pokušava da je ubedi, ali joj Somija kaže da je ona srećna tu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Harman dolazi sa mnogo poklona i daje ih Somiji.Somija srećna prihvata sve poklone.Preeto je gleda ljutito.Preeto hvali njegov izbor, pita ga zašto je doneo toliko poklona.Somija mu vraća poklone i kaže da ne može da ih prihvati.Harman traži od Surbhi da je ubedi.Surbhi i Nani joj kažu da prihvati poklone, ali Somija odbija.Harman je pita zašto ne prihvata njegove poklone i podseća je da je ona njegova odgovornost.Somija mu kaže da prvo ispuni obaveze premasvojoj porodici.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *