Spone ljubavi 2. epizoda!Pedro zaprosi Helô!

Brazilske serije

Spone ljubavi 2. epizoda!Pedro zaprosi Helô!

By  | 

Spone ljubavi 2. epizoda!Pedro zaprosi Helô!

Helô moli Magnóliju da povuče prijavu i spasi njenog oca od zatvora. Zuza saznaje da je Jorge umro u zatvoru. Pedro javlja da je nabavio habeas corpus za Jorgea, a Zuza mu govori da je Jorge umro. Cândida savetuje kćeri da ništa ne zamera porodici Leitão. Ciro govori Mag da je Augusto sin stari neprijatelja njihove porodice.. Carmem čuje taj razgovor i prepriča ga Vitóriji.

Vitória se svađa sa Cirom. Helô upada na Faustovu večeru i optuži ga za ubistvo. Sukobi se s njim , a Pedro priskače svojoj devojci u pomoć. Mag krivi Vitóriju zbog njenog ponašanja, a ona pobegne Augustu. Pedro se prepire s ocem u vezi s Jorgeom i Helô.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *