Spone ljubavi 41. ep.!Tiao izbaci Helô iz kuće.

Brazilske serije

Spone ljubavi 41. ep.!Tiao izbaci Helô iz kuće.

By  | 

Spone ljubavi 41. ep.!Tiao izbaci Helô iz kuće.
Tiao izbaci Helô iz kuće. Ona uzima stvari i odlazi. Zamoli sina da čuva Letíciju. Tiao ispituje Valdira o Tiagu i Isabeli. Tiao želi Jéssicu i odluči je financirati. Tiago i Isabela uživaju na plaži. Tiago sanja Aline i Magnóliju i ne može zaspati. Pedro i Alan Luisa suoče se sa Cirom.

Helô kaže Yari da ju je Tiao izbacio iz stana. Fininho ulazi u brod i posmatra Tiaga i Isabelu. Mag preti Faustu. Tiago i Isabela se svađaju. Ona padne i udari glavom, te ostane bez svesti. Tiago dobije udarac i također se onesvesti. Isabelu u more baci Tiaov plaćenik. Mileide kaže Vitóriji da će naštetiti Augustu ako ostane živeti kod njega.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *