Stiklama do vrha od 11 do 13 epizode - Turske-Serije.Net

Americke Serije

Stiklama do vrha od 11 do 13 epizode

By  | 

Stiklama do vrha od 11 do 13 epizode

11 Epizoda, The F-Word

Veza između Victory i Rodriga postaje sve ozbiljnija i on je želi upoznati s jednom važnom osobom u svom životu. Dahila ne krije da ne odobrava njihov odnos. Nico je konačno spremna pojaviti se u javnosti s Kirbyjem i planira ga povesti kao pratnju na glamurozni i dobrotvorni događaj. Iako ta veza kreće u pravom smeru, prošlost ipak sustiže Nico. Nakon neugodnog događaja na poslu, Wendy svoju energiju umeri na dom i privatni život.

12 Epizoda, Scary, Scary Night

Nakon noćne more da je Joe poginuo planinareći, Victory ga zabrinuta zove. Nico planira provesti Božić s Kribyjem i želi platiti sve troškove,ali on insistira da plati na svoj način. U međuvremenu, Griffin traži od Nico poslovnu pomoć i da šarmira određenu osobu, dok je Wendy zabrinuta što je Shane otišao na poslovni put bez pozdrava. Pita se kada je postala takva domaćica i traži utehu u druženju s Dennisom (Ed Kerr), ocem najboljeg prijatelja njenog sina.

Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *