121 ep,Rustem Pasa i Hurem imaju oruzje protiv Mustafe - Turske-Serije.Net

Sulejman Veličanstveni

121 ep,Rustem Pasa i Hurem imaju oruzje protiv Mustafe

By  | 

Rustem Pasa i Hurem imaju oruzje protiv Mustafe
Sulejman ponovo pada u komu.Hurem strahuje za njegov zivot,ali i za Selima,koji je otisao ka janjicarima.Sulejmana ima previsoku temperaturu,Hurem zove lekara.Sokolovic pokusava da Selima zastiti od besa janjicara.Nurbanu je nemirna,ne moze sebi da oprosti sto je pogresila i poslala Selima pravo u tornado neprijatelja.Zabrinuta je za sinovu i svoju buducnost,u slucaju da se Selimu nesto dogodi.Selim je u nezavidnoj situaciji sa janjicarima,koji mu i fizicki prete.U tom trenutku s epojavljuje Mustafa.

Sulejmanu je sve losije.Lekari pripremaju ledenu kupku kako bi mu spustili temperaturu.Mustafa zastiti Selima i podseti janjicare kako im je glavni zadatak da zastite Dinastiju.Pita Ferhata sta to on sebi dopusta i pripreti svima kaznom za neposlusanje.Janjicari spustaju maceve i smiruju se nakon sto i Mustafa potvrdi da je Sulejman ziv i da jos uvek zapoveda Osmanlijama.Rustem Pasa slusa obavestenje o neuspesnom atentatu na Mustafu.Rustemu postaje jasno da je zapocela borba na zivot i smrt – ili Mustafa ili oni.Bajazit i Dzihangir bdiju na docem.Sulejmanu zbog groznice vidi oca u liku Andjela smri,Azraila,kako poteze mac na njega i naglo se budi iz kome.Lekari kazu kako ce mu za nekoliko dana biti bolje,ali traze od Hurem i porodice da ga ne napustaju ni na trenutak.NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *