Sulejman velicanstveni 90 epizoda - Turske-Serije.Net

Sulejman Veličanstveni

Sulejman velicanstveni 90 epizoda

By  | 

Sulejman velicanstveni 90 epizoda
Hurrem ponovo prozivljava nocnu moru, budi se i vidi Dijanu. Uverena je da ju je dosla ubiti. Ocajnički se brani na terasi, ali je snaga napusta. Uzima baklju, vicuci Dijani da joj se ne priblizava i da joj nece dopustiti da je ubije. Dijana je smiruje i pokusava joj oduzeti baklju. Nedugo zatim, dolazi Zumbul-aga. Hurrem gubi svest. Zumbul kori Dijanu zbog nepaznje.Hurrem poziva Dijanu, i trazi od nje da joj prizna ko je ona zapravo. Govori Zumbulu da je Dijana izdajica, i da je sigurna da ju je i prvi put ona pokusala ubiti. Zumbul ne prihvata tu mogucnost.U Ibrahim-pasinoj palati Sah pokusava dozvati Hatidze pameti, govoreci joj da je bavljenje magijom veliki greh. Hatidze je nepokolebljiva- zeli Ibrahimovim zlatom potkupiti sve u Hurreminoj blizini. Razmisljaju koga bi i s koliko novaca mogle potkupiti. Konacan izbor pada na Sahin-agu.

Hurrem u drustvu zena cita Kur’an u svojim odajama. Mihrimah je pita kako je dosla na tu ideju. Hurrem kaze da samo zeli da se moli za zdravlje i dobrobit Dinastije.U vrtu, Matrakci i Bali-beg s princevima igraju matrak. Sulejman im se odlucuje pridruziti. Tokom igre, Sulejmanu se umesto Matrakcija prividja Ibrahim. Pobedjuje ali odlazi uzrujan. Nikome ne promice cudno Sulejmanovo ponasanje.
Sahin-aga dobija zadatak od Sah I Hatidze.. Hatidze ga napada da je pomogao pri napadu na pripadnicu Dinastije. Sahin-aga o svemu izvijestava Hurrem. Govori joj da je preplasen, jer su mu Gospodareve sestre naredile da napusti svoju duznost ili će inace imati problema. Hurrem mu naredjuje da nastavi da obavljai svoj posao, i da ne obraca paznju na pretnje.Rustem-pasa i Bali-beg vode napeti razgovor. Prepredeni Rustem kaze Bali-begu da je vrlo brzo zaboravio sta se dogadjalo s Ajbige Hatun, ali Bali-beg ne naseda na Rustemove igre. Govori mu da nema sta skrivati, jer da je bio kriv, ne bi sada bio u Gospodarevoj palati. Rustem ga upozorava da bude oprezan.Mihrimah i Esmahan razgovaraju o krivotvorenom Bali-begovom pismu. Mihrimah zeli znati ko ga je napisao i sumnja u Esmahan, ali ona to porice.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak nasledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *