Sulejman velicanstveni 91 epizoda - Turske-Serije.Net

Sulejman Veličanstveni

Sulejman velicanstveni 91 epizoda

By  | 

Sulejman velicanstveni 91 epizoda
Sulejman se neocekivano pojavljuje pred sestrama, pita ih kakvo je to zlato. Hatidze preuzima na sebe svu krivicu, ali Sah sve iznenadi priznanjem da je to Ibrahimovo zlato, da su ga pronasli i pripremili, kako bi ga Bali-beg prebacio u Riznicu. Rustem je pita zasto su se na to odlucili usred noci. Sah kaze da je Bali-beg tako nalozio. U tom se trenutku pojavljuje Bali-beg, ostavljajuci zatecenim Sulejmana i Rustem-pasu.Mihrimah konacno dobija Bali-begov odgovor. Pise joj da je on vojnik odan Sultanu i Dinastiji, i da njihova veza nije moguca.Hatidze je ogorcena na Sah, jer je petljala s Bali-begom iza njenih ledja, i optuzuje je, da kao i obicno, jer misli samo na sebe. Ni Lutfi-pasa nije odusevljen cinjenicom sto mu je supruga precutala tako vaznu stvar, ali Sah im govori da joj mogu samo zahvaliti sto ih stiti.Hurrem trci Sulejmanu, ali ono sto tamo cuje ostavlja je zbunjenom i razocaranom.Postaje joj jasno da joj Bali-beg nije saveznik.

Bali-beg upozorava Merdzem-agu da ne prekoracuje svoje ovlasti i savetuje ga da zaboravi na cinjenicu da je toliko dugo sluzio Sah. Ubuduce mu, na prvom mestu trebaju biti interesi Sultana i njegove porodice. U tom trenutku ih vidi Hurrem i otprilike isto to govori Bali-begu.Hurrem zuri na sastanak s Rustem-pasom.Mustafa prima Sulejmanov nalog da se osobno pobrine za kaznjavanje izdajice Piri-pase. Mustafa odlucuje da ispita da li je on stvarno kriv.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *