Sulejman velicanstveni,81 epizoda - Turske-Serije.Net

Sulejman Veličanstveni

Sulejman velicanstveni,81 epizoda

By  | 

Nakon sto neko iz gomile za vreme molitve dovikne Ibrahimu da je nevernik,Ibrahim odlucuje da bace u tamnicu Seyfi-efendiju i da ga obezglave,jer misli da je on to uradio.Sulejman kaze Hurem da je jedna robinja pokusala da ubije Mustafu i da je ona (Hurem) to naredila.Hurem ga pita zar veruje u tu laz.Sulejman odgovara da je verovao,ona sad ne bi bila tu.Hurem ogovara Ibrahima kod Sulejmana.
Fatma trazi od Mustafe da se osveti Hurem,zato sto misli da je ona ubila njihovo dete.
Hatidze pita Sah-sultaniju da se udruze protiv Hurem,ali ona to odbija.
U Manisi,nakon sahrane malog princa,Mahidevran sumnja da ga je neko namerno zarazio i pita Dijanu da li bi sve uradila za nju,cak i ako to znaci da treba da ubije nekog.Dijana odgovara da bi.
Sulejman kaze Ibrahimu da samo sud moze odluciti da li je Seyfi kriv.
Hurem prica Sah-sultaniji za Ibrahimovu aferu sa Nigar i za njihovo dete.Sah-sultanija je iznenadjena ali se trudi da to ne pokaze.
U Manisi,jedna robinja (Ajse) je trudna.Mahidevran je jako srecna zbog toga,ona obavestava Mustafu o tome.
Kada se zavrsi sudjenje,sudija odlucuje da je Seyfi kriv i salje ga u izgnanstvo.Svi saznaju za odluku sudije.Hurem je besna i trazi slabu tacku Ibrahima.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *