Sulejman velicanstveni 84 epizoda - Turske-Serije.Net

Sulejman Veličanstveni

Sulejman velicanstveni 84 epizoda

By  | 

Sulejman velicanstveni 84 epizoda
Bali beg dolazi u glavni grad,vojnici ga zaustavljaju govore mu da ih sledi ili ce ga ubiti.Papa je obavesten o Ibrahimovoj smrti,on je srecan jer je Sultan izgubio svoju moc. Ispada da je on naredio da uhavate Bali bega. Međuti, Bali beg se lako nosi s neprijateljima, od kojih jedan pokusava pobjeci, ali ga uhvati bodeža Malkočoglua.Gulfem obavestava Afife da je iz Starog dvorca pozvala vjernu sluškinju. Moli Afife da joj da dužnosti u haremu. Po predlogu te sluškinje, u Topkapi dolazi Diana. Hürrem pita Zumbula gdje je Šah sultanija. On je odgovorio da se uputila ka Hatice. Hürrem pita koji zajednički cilj je okupio sve sestre i Mahidevran? Zumbul sugerira da su možda otisle da tese Hatice. Hürrem je uverena da je nesto drugo u pitanju pogotovo nakon što je mužić Šah sultanije tako uspešno upao u Divan.Mustafa čestita Ajazu na imenovanju na položaj Glavnog Vezira. Ona uopstee ne sumnja da će Ajaz ostati tako predan Dinastiji, kao i pre. Mustafa žali jer na pragu rata nitko ne može zameniti Ibrahima.

Mahidevran nagovara Hatice da bude dobra sa Šah sultanijom pogotovo sada kada je njen suprug stekao vlasti u dvoru.Hürrem naređuje Zumbulu da organizuje slavlje u haremu. Zumbul se buni jer još nije prošlo 40 dana od smrti Ibrahim paše pa će i druge sultanije biti protiv toga. Hürrem odgovara da ona upravlja haremom I das a njima nema nista.U istom trenutku Mahidevran obećava Hatice da će Hürrem uskoro platiti za sve. Šah sultanija pita što to znači, o čemu ona govori? Hatice svaljuje sve na volju Boga, jer on sve vidi. Mahidevran pokušava uveriti Hatice da im je za pobjedu potrebna Šah sultanija pa joj treba reći o njihovim palnovima. Hatice je protiv jer želi da što manje ljudi zna o tome.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *