Sulejman velicanstveni 86 epizoda - Turske-Serije.Net

Sulejman Veličanstveni

Sulejman velicanstveni 86 epizoda

By  | 

Sulejman velicanstveni 86 epizoda
Hurrem trazi od Mustafe-pase, kao istanbulskog namesnika da preduzme sve potrebne mere sigurnosti za zastitu Dzihangira i Beyazita. Ona takodje naredjuje da se prekine Mustafin dolazak u Prestolnicu I da se kazni kao izdajica.Mustafa pasa tvrdi da ni jedan osmanski vojnik ne bi povukao mac protiv naslednika, Princa Mustafe. Hurrem zove Mihrimah i princeve, govori im da ostanu u njenim odajama zbog sigurnosti I objasnjava im novonastalu situaciju o napadu na Sultana.Mihrimah sumnja u to da bi Mustafa mogao ubiti svoju bracu. Hurrem joj govori da je on na putu da zauzme Prestonicu.Mihrimah ocajava, Hurrem joj govori da bude hrabra i pazi na bracu I da ne veruje nikome.Mihrimah se nudi da ide I razgovara sa Mustafom,da ne dira bracu,Hurem je podseca da on slusa samo Mahidevran i Hatidze tako da je to bezuspesno.

Afife izvestava Hurem da je Sah svega svesna,nakon sto je primila Hatidzino pismo. Govorikako ce Sah stititi njenu decu/Hureminu/. Hurrem sumnja. Afife od Hurrem saznaje da je Sulejman napadnut I da se ta vest ne sme siriti. Dijana cuje njihov razgovor. U tom trenu dolazi Sah. Hurrem joj govori o Gospodaru. Zumbul Salje tajno pismo Sulejmanu, a njega Spijunira tajni sahin sluga. Hurrem kaze d ace prva misija Mustafe kada dodje u prestonicu biti ubistvo njene dece.Sah je uverava da ce sve biti u redu. Hurrem trazi od Dijane da na sebe preuzme odgovornost za sigurnost njene dece. Sah zove Mustafu paSu I trazi njegov izvestaj o situaciji. On trazi od nje pomoc da napise Mustafi princu pismo da ga odgovori od pohoda na Prestolnicu. Sah nudi Hurrem da sa sobom odvede Džihangira i Beyazida. Hurrem odbija.sah govori da snazno veruje Mustafi,ali ne I Mahidevran i Hatide. Hurrem i dalje ne popusta. Sah Je podseca kako je ne mora slusati jer su oni potmoci Dinastije i kako ona ima pravo na to. Sah Ce Hurremine sinove sledeceg jutra odvesti u svoju palate.Hurrem je rekla kako cvrsto veruje u Sultanova povratak nakon kojeg ce puno glava pasti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *