Sulejman velicanstveni 87 epizoda - Turske-Serije.Net

Sulejman Veličanstveni

Sulejman velicanstveni 87 epizoda

By  | 

Hatidze cita pismo u kojem je Ibrahimu priznata ljubav. Ona misli kako je to pismo napisala Sah,ali zatim kaze da je sve to klopka.Sah vraCa HatidZe u Topkapi,ona je uslovljava da joj vrati palate dobrovoljno ili ce je ona sama prisvojiti.

Hurrem govori Afifi da za Sahu priredi BahCesaraj. Hatdize pita Afifu gde su stvari iz njenog dvorca. Afife govori da se sve njene stvari I Ibrahimov namestaj nalaze u vlaznom podrumu.Hatidze naredjuje da se sve odmah vrati u palatu. Sah dolazi k Hurrem I optuzuje je da je laznim pismom zelela da zavadi dve sestre.Sah trazi od Hurrem da ostavi Hatidze na miru, jer ona vise ne moze izdrzati patnju. Hurrem pita odakle Sahi smelost za brigu o sestri, kad i onako brine samo o svojoj buducnosti. Sah joj govori da je odaja u kojoj se trenutno nalazi odaja Valide,I da je Valide tu usla kao slobodna,a Hurrem ulazi kao rob, a takva ce i otici. Hurrem ju podseca na svoj zakoniti brak sa Sultanom, ali joj Sah govori kako je status samo rec, ali biti sultanijka znaci imati plemenitu krv,a Hurem ne poseduje ni mililitar plemenite krvi.
U Rimu Papa i kardinal razgovaraju o Osmanlijskim mogucnostima tokom rata s Venecijom. Oni veruju da Sulejman nije toliko jak bez Ibrahima.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *