Annupurna i Durga Prasad ugledaju Swarine i Laksheve slike!

Indijske Serije

Swaragini (180. ep.) 05.11.2015. – Annupurna i Durga Prasad ugledaju Swarine i Laksheve slike!

By  | 

pocetak 180 2

Annupurna i Durga Prasad ugledaju Swarine i Laksheve slike!

Annupurna je sokirana i pita slugu o tome.On kaze da ne zna ko je to poslao.Annupurna odlazi do Durga Prasada i govori da moraju da pricaju.On odlazi sa njom.Ragini ih pita gde idu.Annupurna veli da se vracaju za 2 minuta.Ragini kaze da je danas njen prvi post i  da ce sunce izaci za par minuta.Annupurna govori da ce se brzo vratiti.Ragini misli kako ce im trebati vise od 2 minuta kada vide slike.

Durga Prasad vidi slike i pita ko je doneo to.Annupurna kaze da je Laksh izasao sa Ragini i mislila je da on ne zeli da provodi vreme sa njom.Durga Prasad veli da je Swara uvek mislila o Ragininoj sreci.Pokazuje veru u Swaru i kaze da ih pozove oboje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sanskaar pita Shumi da li je dobro.Ona potvrdi.Swara pita sta se desilo.Sanskaar kaze da je Shumi drzala post za Shekara.Shumi kaze da je veoma srecna jer prvi put posti za Shekara.Zahvali Swari i Sanskaaru jer su to omogucili.Ragini gleda.Sanskaar govori kako bi i muzevi trebali drzati post.Shumi govori da muzevi nisu jaki kao zene.Sanskaar se sali sa njom i oni se smeju.On veli da je veza zasnovana na ljubavi i poverenju.Shumi mu kaze da to znaci da on veruje u post.Sanskaar potvrdi.Ragini gleda zlocesto.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *