Swaragini 333. i 334. epizoda!

Indijske Serije

Swaragini 333. i 334. epizoda!

By  | 

pocetak 333 i 4 2

Swaragini 333. i 334. epizoda!

02.06.2016.  (333. ep.) – Annupurna i Sujata saznaju za Shuminu trudnocu!

Epizoda pocinje sa Sahilom koji pita Swaru da cuje zvuk ptica i uziva. Swara otvori oci i vidi ga da peva. Swara mu zahvali. Sahil je pita da dodje.

Sujati i Annupurni nedostaje Swara. Parineeta kaze da ce napraviti njeno omiljeno jelo. Treba da odu u naselje. Sujata pita Uttaru da ostane kuci i da dorucak Dura Prasadu i Ramu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Shekar gleda u Swarin album sa vencanja. Shumi kaze da stave to u Didinu kucu da Swara ne vidi. Shekar odnosi torbe tamo.

Sahil i Swara se vracaju kuci. Shekar pita o poseti. Sahil kaze da su videli Sanskaara. Shekar mu zahvali. Sahil odlazi.

Durga Prasad kaze Ramu da je dobro sto se Sahil slozio. Ram kaze da prave fondaciju za Swaru a ona je izgubila pamcenje. Sanskaar kaze da je siguran da ce ga ta fondacija ujediniti sa Swarom. Svi vide da mu ruka krvari. On slaze da je ista. Maya i Sahil dolaze tu. Sahil pita Sanskaara da mu pomogne. Sanskaar se prestavi Mayi. Ona je sokirana saznavsi da je Swarin muz. Sahil kaze da zeli da prica sa njim i odlazi.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *