“Tanhaiyan” / “Usamljenost” – 10. epizoda (1. deo)

Indijske Serije

“Tanhaiyan” / “Usamljenost” – 10. epizoda (1. deo)

By  | 

“Tanhaiyan” / “Usamljenost” – 10. epizoda (1. deo)
Sid, Višal i Mira su u Hederovoj sobi. Zbunjeni su. Začuju napolju Hederov auto. Mira izjuri da ga zaustavi. Počne trčati za autom i dozivati Hedera, ali uzalud. On se sav skrhan odveze odatle. Mira stane, neutešno plače.

Dan je. Heder je u Londonu. Gleda kroz prozor dok sluša Miru kako sva uznemirena, plačnim glasom, ostavlja poruku na njegovoj sekretarici: “Heder, hoćeš li reći nešto? Šta misliš ti o sebi?! Šta si mislio, da me ostaviš, a da ja ostanem slomljena?! Ja nisam toliko slaba, Heder Ali Kan! (Zaplače se.) Molim te, reci nešto… Reci nešto, Heder…”
Heder i sam lije suze, i njemu je teško, ali se ne javlja.
Mira nastavlja: “Molim te, daj mi završetak! Samo mi reci šta se desilo! Zar nemam prava za toliko? Molim te… Heder, molim te! Molim te reci nešto.. Molim te… Ne mogu da živim, a da ne popričam sa tobom… Molim te… Ne mogu da živim ovako… Ne mogu… Ne mogu…”
Oboje plaču. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *