Tere Ishq Mein Ghayal – 2. epizoda - Arman izjavi ljubav Iši!

Indijske Serije

Tere Ishq Mein Ghayal – 2. epizoda – Arman izjavi ljubav Iši!

By  | 


Tere Ishq Mein Ghayal – 2. epizoda – Arman izjavi ljubav Iši!

Svađa Armana i Vira oko Kavje se nastavlja. Čini se da Vir krivi Armana za svu gorčinu i nesreću u svom životu jer mu je preoteo Kavju. Izaziva ga da će mu oduzeti Išu kako bi osetio na svojoj koži šta je on (Vir) doživeo.
Iša, Mehek i Čeri ćaskaju o Armanu. Čeri je oduševljena koliko je zgodan.
Vir dotrči do Išine kuće i zazvoni. Arman da sve od sebe da ga zaustavi. Iša mu u nekoj kratkoj haljinici otvori vrata. Čeri počne da se nabacuje Armanu i direkt ispred Iše pita hoće li na dejt sa njom. Arman, ni pet ni šest, odgovara da bi moglo, ali njegovo srce bi ostalo kod njene drugarice Iše. Čeri ovo baš pogodi, Iši je žao. Arman direktno pokazuje da mu se sviđa.
Vir se nađe gde Čeri plače i uteši je, te pokuša da je zavede kako bi ga približila Iši. Čeri hoće da ga upozna sa celim društvom, uključujući Išu. Vir samo nestane odatle.
Noću, Vir se uz pomoć svojih moći pojavi u Išinom snu, ali mu ona ne vidi lice. On planira da se i na javi pojavi pred njom.
Arman prisluškuje razgovor Čeri i Sarinog brata iz kog saznaje da Sara tvrdi da je vukodlak napao. Odmah se suoči i napadne Vira kog uopšte nije briga. Kako bi ih izvukao iz nevolje, Arman se uputi u bolnicu gde izbriše Sari pamćenje. Sara pod hipnozom govori inspektorki Maji da je napala divlja životinja. Vihan primeti Armana na odlasku iz bolnice, što podeli sa Išom koja se uputi u vilu Oberoiovih, gde po prvi put sretne Vira. 
Vir namerno počne da priča o Kavji i izmanipuliše je da pomisli kako je Arman ne voli. Samo mu je prolazna uteha. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *