Tere Ishq Mein Ghayal - 3. epizoda - Vir pokuša da poljubi Išu!

Indijske Serije

Tere Ishq Mein Ghayal – 3. epizoda – Vir pokuša da poljubi Išu!

By  | 


Tere Ishq Mein Ghayal – 3. epizoda – Vir pokuša da poljubi Išu!
Vir podseća Armana da ga je on i pretvorio u vukodlaka. Takođe ga izaziva da će mu preoteti Išu, a Arman je odlučan da je zaštiti od njega.
Mehek ima sumnje u vezi Armana, pa Iša predlaže da provedu neko vreme zajedno sa njiim da joj otklone sumnju. Mehek odlazi kada primi poziv, njena baka je napokon stigla. Stiže Arman koji Iši priča o njegovom odnosu sa Virom i Kavjom. Nije želeo da u sve to uplete i nju (Išu). Iša u njegovim očima vidi da se kaje. 
Vir ugrize Čeri za vrat i otkriva joj svoj pravi identitet. On je Vir Oberoi, iz kraljevske, prve porodice koja je živela u tom gradiću. Arman je njegov stariji brat, isto vukodlak. Čeri ovo oduševi, čuvaće njegovu tajnu i upoznati ga sa društvom.
Arman pokloni narukvicu Iši i moli je da je ne skida ni po koju cenu. Iša zaljubljeno prokomentariše da joj previše pažnje poklanja, preći će mu u naviku. Šta ako se jednog dana rastave. Arman je uverava da će se to dogoditi samo ako to ona bude poželela. 
Mehekina baka predoseća da je Mehek počela da uviđa kakve moći ima.
Nešto kasnije, Iša i Mehek pričaju sa Sarom. Mehek ponovo ima neki predosećaj i upita Saru da li je sigurno sve u redu. Sara ima osećaj da dogodilo nešto čega se ne seća, ima noćne more. Ubrzo dolazi Arman koji spasi Išu da se ne povredi. Iša mu priča iz kakve porodice/klana Mehek pripada. Arman pohvali njen klan, što odobrovolji Mehek. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *