Tere Ishq Mein Ghayal – 4. epizoda - Iša saznaje da je Arman vukodlak?!

Indijske Serije

Tere Ishq Mein Ghayal – 4. epizoda – Iša saznaje da je Arman vukodlak?!

By  | 


Tere Ishq Mein Ghayal – 4. epizoda – Iša saznaje da je Arman vukodlak?!
Vir i Arman se i dalje divljački bore. Major i Maja su im u neposrednoj blizini, ali zahvaljujući nekom prozirnom štitu koji je Mehek poslala u šumu, ne uspevaju da ih vide. Arman sledećeg trenutka prokljuvi da ih je Iša preko Mehek spasila. On je uspeo da savlada Vira.
Mehek je napokon uvidela da poseduje moći koje i žene iz njene porodice, i ona je “yogini”. Reši da ih iskoristi kako bi činila dobro i pomagala ljudima. Iši lakne kada joj ova kaže da jednostavno oseća da su braća Oberoi dobro. Pojašnjava drugarici da je Arman uneo svetlost u njen život, a da je Vir sigurno takav kakav jeste zbog svega što je doživeo u životu.
Arman zatvara Vira u tamnicu, primoran je da to učini kako više ne bi naudio ni Iši ni ostalim sugrađanima. Vir ga čika da je nesiguran jer ih je Iša oboje spasila, šta će se desiti ako se bude izvukao odatle. U njihovu vilu stiže Iša. Arman sam ode da je dočeka i deluje kao da mu nije svejedno kada mu ona otkrije da je došla da proveri kako su i on i Vir. Iša mu objašnjava da je došla jer se baš zabrinula. Arman se slučajno poseče na nešto ali uspeva da izbegne da ga Iša otkrije (naime, zbog njegove prirode, rane mu vrlo brzo same od sebe zarastu – prim.prev.). Slabašni Vir u tamnici komentariše da je Iša došla zbog njega, mora pronaći način da dospe do nje. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *