Tri sestre 13. epizoda!

Tri sestre - Üç Kız Kardeş

Tri sestre 13. epizoda!

By  | 

Tri sestre 13. epizoda!

Odluka koju je Turkan donela na suđenju za razvod postaje razlog velike napetosti između nje i njene majke. Somer je jako povređen zbog Turkan. Mine saznaje da Turkan i Somer još uvek nisu razvedeni ubeđena je da Turkan odugovlači taj proces i postaje još svesnija Turkan. Mine počinje manipulisati Ručhan kako bi se spasila Nihata.

Turkan počinje ostajati kod tetke Nezahat kako njen otac ne bi primietio da je u procesu razvoda sa Somerom,ali Sadik primeti napetost između njih dvoje. Misli da je razlog tome ono što je Ručhan uradila zbog zlatnika. Da ta napetost ne bi uticala na Turkan i Somera,on preduzima određene mere. To za Somera predstavlja novu nadu da osvoji Turkan. Nesrin sa jedne strane pokušava sakriti Turkaninu situaciju od Sadika, a sa druge strane se brine da to više neće moći kriti.

U školi Derja ide toliko daleko da je dobila disciplinsku kaznu, što Nesrin stavlja u jako tešku situaciju. Mine poludi kada sazna da je Somer taj koji ne želi da se razvede. Ovaj put joj je meta Turkan. Koristeći lažno prijateljstvo, uvlači Turkan u veliku zamku. Sa druge strane Somer priprema lepo iznenađenje za Turkan.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sve epizode serije Tri sestre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *