Tri sestre 39. epizoda!

Tri sestre - Üç Kız Kardeş

Tri sestre 39. epizoda!

By  | 

Tri sestre 39. epizoda!

Dok Turkan pokušava izgraditi novi život za sebe, Somer se oseća napuštenim zbog njenog poteza. Međutim, Turkan je odlučna. Uprkos svima i svemu, ona će od sada stajati na svojim nogama i živeti u svom malom svetu koji će sama izgraditi. Kada Turkan preduzme ovaj korak, dok je Ozer još u bolnici, Somer je jako razočaran. S druge strane, dok Somer gubi Turkan, on počinje da osvaja svog brata Mustafu.
Derjino utočište pored Mustafe dovodi dve porodice u ozbiljan sukob.

Dok Nesrinina tolerancija prema Sevilaj postepeno opada, Sevilaj učvršćuje svoj stav nakon svega što je prošla. Dok Turkan gradi novi život, ona se suočava ne samo sa Somerom, već i sa Nesrin i Sadikom.

Prvo, Derja, a zatim i Turkanin beg od kuće doveli su Sadika i Nesrin u iskušenje. Međutim, sa korakom koji je napravila Ručhan, Sadık i Nesrin će se malo opustiti. Turkan podleže svojoj savesti i odlučuje napraviti pozitivan korak prema Someru, ali nije svesna iznenađenja koje je čeka..

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *