Tri sestre 56. i 57. epizoda!

Tri sestre - Üç Kız Kardeş

Tri sestre 56. i 57. epizoda!

By  | 

Somer daje sve od sebe da ponovo bude sa Türkan. Türkan je zbunjena. Iako Türkan s jedne strane misli na Somera, s druge strane ne želi izneveriti Kartala. S druge strane, Derya oseća grižu savest zbog onoga što je rekla i traži oproštaj od Dönuš.

Međutim, Dönuš ne oprašta Deryi. Rüçhan razgovara s Kartalom i pokušava ga odgovoriti od njegove ljubavi prema Türkan. Dok se sve ovo događa, da li će se Türkan udati za Kartala?

57. epizoda
Rüçhan se pojavljuje pred Kartalom! Kada Rüçhan sazna da se Kartal i Türkan venčavaju, odlazi Kartalu i govori mu teške reči. Türkan se zbližava sa Somerom. Türkan ne može odustati od Somera, ali ne želi ni izdati Kartala.

Kartal priprema iznenađenje za Somera, koji čeka Türkan. Somer je iznenađen ugledavši Kartala ispred sebe i pita ga gde je Türkan. Kartal kaže Someru da su on i Türkan venčani. Šta će Türkan sada učiniti?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *