Tu Aashiqui - 15. 8. 2018. - Purva preti Montiju da će se ubiti ako on ne oženi Kairu!

Vesti

Tu Aashiqui – 15. 8. 2018. – Purva preti Montiju da će se ubiti ako on ne oženi Kairu!

By  | 

Tu Aashiqui – 15. 8. 2018. – Purva preti Montiju da će se ubiti ako on ne oženi Kairu!
Prevod: Maya.

Stigao je paket za Rangoli. Ahan vidi da je pošiljalac Vivek Avasti i gleda sadržaj parcele. Rangoli se brine da Ahan ne sazna istinu. Ona besno pogleda svoju sekretaricu što je donela ovo. Drami kako je sve ovo poklonila Viveku kad su bili zajedno i pročita u sebi njegovo pismo: “Uništila si moj život. Sada nemoj da uništiš živote Ahana i Pankti. Molim te, prekini ovu igru!”
Rangoli drami kako ga je puno volela, a on joj je rekao ovo.
Pravi se da čita pismo pred Ahanom: ,,Nisi vredna moje ljubavi. Ne samo ja, beskarakterna devojka koja peva nije vredna ničije ljubavi!”
Ona skupi pismo i sakrije ga sebi iza leđa, drami.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Aparna grli svoju ćerku i smiruje je: ,,Kaira, molim te. Opusti se malo i nemoj da budeš ovoliko besna. Zašto si onda napeta? Svi smo uz tebe!”
Pankti ulazi u sobu i pita Aparnu što ju je zvala. Aparna je oslovi i potvrdi. Kaira pobesni kad je vidi i ustane, ali Aparna ustane za njom i zamoli je da se smiri. Aparna se okrene ka Pankti i priđe joj: ,,Pankti, Monti je otišao ne rekavši nam išta o veridbi. A kada ga je Kaira pozvala… rekao joj je da datum za veridbu odlože!” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *