Tuzna zivotna prica Beren Saat - Turske-Serije.Net

Vesti

Tuzna zivotna prica Beren Saat

By  | 

Tuzna zivotna prica Beren Saat

Beeren Saat nije zapocela slavu kao vecina zvezda.Ona nije otkrivena od strane agencije dok je bila u sopingu sa majkom ili posluzivala hranu u Mekdonalsu.Ona je bila brucos na Baskent uneverzitetu,u Ankari.

Hrabrili su je da se prijavi na takmicenje pod nazivom Zvezde turske.To je bilo 2004 godine.Beren je tada imala nepunih 20 godina i decka Efe.Pohadjali su gimnaziju zajedno 3 godine i bili su nerazdvojni.Efe je studirao za zubara,a Beren biznis.Efe je bio godinu dana stariji od nje,ali za decka za svoje giodine bio je dosta zreliji.On je znao da je Beren zelela nesto vise od zivota i da nije bilo za nju ono sto studira.Kada je video na tv-u konkurs za glumu odmah je pozvao,ali Beren se nije slozila.Ona nije zelela da se prijavi i bude deo konkurencije ljudima u pokusaju glume koji nisu bili dovoljno uveravajuci.Efe nije prihvatio njen odgovor.Odveo je u Ankari.Ona je prosla prvi krug i pozvana za sledeci u Istanbulu.Tako su Beren i Efe zapoceli putovanje ali je ono vodilo i kraju.

Beren je izabrana da busde deo emisije i trebala je da provede 4 meseca u glumackom kampu.Efe je nije napustao vec jei tada bio njena podrska.On je zeleo samo da Beren budesrecna.Umesto da bude ljubomoran sto ce mu devojka postati slavna,on je bodrio jer je znao da ima ono nesto sto je za glumu potrebno.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *