U plamenu 8. epizoda!

Turske Serije

U plamenu 8. epizoda! Ali prepoznaje Čiček!

By  | 

U plamenu 8. epizoda!

Čiček nastavlja da se po kući skriva od Alija. Čiček po kući traži Tormis, a nalazi Alija koji je pita da više ne beži od njega i da ne skriva svoje lice. On joj pomera maramu i ugleda svoju Čiček. Čiček plače, dok Ali izgovara njeno ime.

Ruja je slomljena zbog Omera, govori da se on mora probuditi.Bulenta odvode jer je povredio Iskandera nožem.Iskander dolazi sebi i kaže da ga je izbo Ali, a ne Bulent.Džemre čeka odluku komisije, nesvesna Čelebijevog novog plana.Nakon Omerovog ranjavanja, on i Ruja postaju bliskiji. Iskander se budi nakon operacije.

Sve epizode serije Alev Alev

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *