Ukraden život 25. epizoda!

Turske Serije

Ukraden život 25. epizoda!

By  | 

Ukraden život 25. epizoda!
Mehmet beži iz bolnice i kreće u potragu za Ozlem. Međutim, treba da poznaje mnogo više Ozlem kako bi pronašao Falka i nju. Stoga odlazi u posetu porodici Šarman. To je prvi susret Kerema i Mehmeta otkako se Kerem vratio kući. Njih dvojica dožive emotivne trenutke. Murat i Sedef su takoe tu. Mehmet želi razgovarati s Kemalom i Lejlom nasamo. Murat to iskorišćava i na brzinu izvodi Kerema rekavši mu da ima iznenađenje za njega.

Mehmet svojim pitanjima Kemala dovodi u pat-poziciju. Dok Kemal sve negira Lejla ih sluša. Lejlu uhvati panika kad sazna da je Murat na brzinu izveo Kerema ne rekavši kuda ga vodi. Svi kreću za Keremom i Muratom. Zovu Murata, ali mobilni mu je isključen.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *