Uvod u seriju "Ljubav iz osvete"

Ljubav iz osvete-Cesur ve Güzel

Uvod u seriju “Ljubav iz osvete”

By  | 

Uvod u seriju “Ljubav iz osvete”
Ovog leta, na TV Pink počinje visokobudžetna turska drama “Ljubav iz osvete” (“Cesur ve Güzel”) ,koja je na internetu poznata i kao serija pod nazivom “Lepotica i zver”, a i “Hrabar i lepa!”.Serija je dostigla veliku popularnost u Turskoj, a nadamo se da će oduševiti i naše čitaoce. 😀

Radnja serije prati Tahsina Korludaga, glavu imućne porodice Korludag, koji godinama sticao bogatstvo, te time dobio i veliki uticaj i status čoveka koga se treba plašiti, jer ne postoji mesto i institucija u gradu gde on nema svoje ljude. Tahsin ima dvoje dece – sina Korhana Korludaga i kćerku Suhan Korludag. Dok svoju kćerku voli više od svega, sin je za njega pravo razočarenje.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *