Vampirski dnevnici - 128. i 129. epizoda

Vampirski Dnevnici

Vampirski dnevnici – 128. i 129. epizoda

By  | 

capture-20150617-175733

128. epizoda:

Nakon prošle noći,Sarah čuvaju u bolnici. Jo i Alaric razmišljaju o imenima za bebu. Jo govori Alaricu da bude otac 18.godina i da onda može jurcati ubijajući vampire. U međuvremenu ,Kai i Bonnie odvode Elenu i Damona u zatvoreni svijet 1903.godine da nađu majku Salvatore. Bonnie kaže da će ona naći ascendent ,ali završava povrijeđivanjem Kai-a tako da on može da osjeti bol koji je onq osjećala. Kada se trebaju vratiti u pravo vrijeme,Kai zaostane jer Bonnie želi da se on osjeća usamljeno. Nakon gašenja humanosti,oboje Caroline i Stefan se hrane djevojkom i posle vode ljubav. Nakon što Bonnie prekida Damonov i Elenin sastanak ,ona mu oprašta i daje mu Cure to Vamipirism. (lijek za vampirizam mislim) (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *