Vampirski dnevnici - 145. i 146. epizoda!

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 145. i 146. epizoda!

By  | 

capture-20160319-205937

Vampirski dnevnici – 145. i 146. epizoda!
Prevod: Vivian & Nina. Hvala,Nina. 😀
145:
Nazad u Whitemore,Carolinina natprirodna trudnoća utiče na nju jer su bebe bića koja isisavaju njenu vampirsku magiju uzrokujući to da se njeno telo suši iznutra. Valeria pokušava zamijeniti izvor njihove magije za talisman ispunjen magijom,ali na kraju je sve to uzalud. Policajka Penny saznaje od Matta da je Mystic Falls prepun vampira. Bonnie,Mary Lou i Nora traže Reyna Cruz,žena-lovac nalazi je staru i slabu u psihijatrijskoj bolnici. Zbunjeni,heretici nastave potragu kada iznenada Reyna napadne Bonnie koja je spašena baš na vrijeme od strane Enza koji ubija Reynu. Otkriveno je da je Enzo poslao ‘X’ karticu da prati Reynu,zapali je do pepela jedino samo da je oživi ponovo u njeno mlado pravo ja. Damon se vraća do Juliana i upušta se u opasne igre sa svojim prijateljima (Julian ohrabruje Damona da se bori sa svojim bolom na ovaj način). Bitka postaje gadnija sa Julianom koji istupa da se bori sa njim. Vremenom,Stefan je stigao na mjesto i moli Damona da prestane koji se ogluši na njegove riječi nastavljajući bitku kao da ima želju za smrću,nakon nekog vremena,Damona preklinje Juliana za smrt. Stefan se umiješa i konačno izvodi Damona iz kruga/prstena. Na kraju,Damon otkriva kako je spalio Elenu živu zapanjenom Stefanu koji ga tuče,napušta i doživi slom. On je sada u paklu pognut za ubijanje Juliana. Damon gleda jer stoji tu obuzet kajanjem i krvari. Nazad u Mystic Falls,Valerie i Stedan preuzimaju Juliana jer ga je Stefan uhvatio nespremnog i okuju ga dok Velarie drži skrivenim. Nazad u Salvatore kuću,Damon dobija neočekivanom posjetioca,brinetu (Ona ga je spasio tokom bitke prstena) koja ulazi i poljubi ga. Damon zuri u njene oči prihvatajući gorku istinu sudbine i kao konačan udarac mentalne agonije,klekne da je poljubi.
Naracija naprijed u vremenu od trenutne tačke tj. radnje:
3 godine od sada,blizu nove Dallasove stanice,Matt vrbuje Sefana nakon oslobađanja Caroline (prikazano u zadnjoj epizodi). U stanici,nevidljivi lovac vampira je konačno otkriven ,to je mlada Rayna koja gleda u Damona jer on sjedi vezan na stolici oslabljen vukodlakovim otrovom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *