Vampirski dnevnici - 153. epizoda - "Ubij ih sve!"

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 153. epizoda!

By  | 

capture-20160504-231733

Vampirski dnevnici – 153. epizoda – “Ubij ih sve!”
Prevod: ATV. Hvala. 😀
Epizoda počinje sa Bonnie koja umivajući se shvata da joj se pojavilo još rana. Ona se zamalo rasplače, ali se ubrzo pribere i ode da posjeti Vriginiu. Virginia joj tu otkriva da se pitanje šta ili ko je u sefu postavlja od 1882 godine. Kaže da je unutra nešto što izvlači dušu/sve ono dobro iz osobe, dok ne ostane samo tama.Te pita Bonnie da ne otvara sef. Bonnie joj obeća da to neće uraditi. Stefan i Damon pričaju telefonom i Stefan pita za sledeće odredište. Damon mu govori o vampiru koga stefan treba ubiti i govori mu da će Matt biti sa njim (Stefanom). Ovaj kaže da ga je Matt htio ubiti, a zatim pita Damona kako da se bori sa Carolininom mržnjom. Damon mu kaže da ne brine oko toga. On i Enzo ulaze u auto spremno da se bore sa još vampira. Bonnie se vraća kući. Ona zatiče Raynu i pita je šta će ona tu. Rayna kaže da se žrtvuje za nju (Bonnie) i da je zaslužila bolji tretman. Bonnie shvata da joj se magija vraća. Kasnije, Bonnie zove Enza i Damona i Damon se javlja. Bonnie pita za Enza, jer joj se on nije javio. Damon joj kaže da su zauzeti lovom vampira sa Raynine liste. Bonnie kaže da mu je oprostila, ali Damon odbija oprost i kaže joj da je to rekla jer misli da neće preživjeti i da ona to ne misli iskreno. Pita je da bude jaka i ona obećava da hoće. Završe razgovor i Bonnie uzima špric od Rayne i ušprica sebi Rayninu krv.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *