Vampirski dnevnici - 157. epizoda -Danas će biti drugačije

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 157. epizoda!

By  | 

capture-20161030-183459Prevod: ATV. Hvala. 😀

Epizoda počinje sa Damonom koji priča sa nekim čovjekom, te ga na kraju dovodi kod Sybil (žena iz sefa – sirena). Ona počne da pjeva i hipnotiše tog čovjeka nakon čega on uđe u bazen, u kome je i ona, te ga ona ubija. Caroline sjedi u autu i piše Eleni o događajima kroz koje su prošli. Ona izađe iz auta, nakon čega ju Ric pozove. Oni pričaju o djeci i Caroline se složi sa Ricovom odlukom da Seline brine o Lizzie i Josie. Ona kaže kako je Seline zamalo umrla braneći njihovu djecu i da se slaže sa njegovom odlukom. Seline dolazi, pa Ric prekida. Oni se pozdrave i Seline ga pita da li je došlo do zabune, sobzirom da su je preplatili. Ric kaže da nema zabune i da su on i Caroline odlučili da joj daju povišicu. Seline upita za razlog, ali Ric samo kaže da ona to zaslužuje. Na bazenu, Sybil izlazi iz bazena i priča sa Enzom. Ona zatim pokušava, ulazeći u njegovu glavu, da vidi postoji li neko ko može da ga otrgne od njene kontrole. Ona vidi Sarah Nelson (Salvatore) i pita Enza za nju. Pošto ne dobije objašnjenje, Sybil probudi Damona rekavši da je ”vrijeme za zabavu”. Stefan, Bonnie i Caroline rade zajedno da bi preonšli neke informacije koje bi im pomogle da shvate šta je Sybilin sledeći cilj. Oni pronalaze da su tog jutra izvršena dva ubistva i to da su obje osobe nosile isto ime – zvale su se Sarah Nelson. Stefan shvati da će Damon i Enzo krenuti po Sarah i zajedno sa Caroline i Bonnie kreće u Sjevernu Karolinu da bi spasio najmlađeg člana Salvatore porodice. Usput, on priča sa Caroline i Bonnie kako je Damon ubio Zachovu trudnu ženu i kako je on (Stefan) spasio bebu i da je ta beba Sarah Salvatore (Nelson).

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *