Vampirski dnevnici - 159. epizoda - 8. sezona TVD

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 159. epizoda!

By  | 

capture-20161119-183700Vampirski dnevnici – 159. epizoda – 8. sezona TVD

Prevod: ATV. Hvala. 😀
Epizoda počinje sa flešbekom u kome dvije djevojke leže na plaži (to su Sybil i njena sestra). Sybil pita sestru da joj ispriča neku priču koja nije tužna. Ova kaže da će joj pričati o Cade-u. Prikazuje se jedno selo u kome je živio Arcadius (zvali su ga Cade). On je imao moći da čita misli i to ga je koštalo života, jer su ga seljani zapalili na lomači. Kasnije, Damon dolazi ne jedno imanje tražeći Peter Maxwell-a i zatiče čovjeka po imenu Lou kako vari. Oni pričaju i Damon ga pita za najgoru stvar koju je učinio. Lou kaže da je ubio jednu ženu. Damon prokomentariše kako je vjerovao u njega, a zatim uzme kantu goriva/benzina i pospe po njemu. On prisilo Lou-a, da nastavi sa poslom i ovaj na kraju izgori. Stefan dolazi ispred prozora sobe u kojoj je Sybil zatvorena i on i Ric je ispituju koristeći zvučnu viljušku (spravu nađenu od strane Georgie). Sybil pita Stefana zašto samo priča o Damonu i da li je moguće da ga ne zanima njena priča. Stefan odgovori kako ga zanima samo da spasi brata. Sybil kaže da će ipak morati da posluša njenu priču, jer se tu nalazi njegov odgovor. Sybil počne kako je jako davno u jednom selu živjela jedna djevojka koja je posjedovala psihičke moći. Kaže da je sudbina te cure bila prognanstvo i da je trebala biti sama daleko od kuće, ali je na ostrvu na koje je odspijela upoznala drugu djevojku, otočarku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *