Vampirski dnevnici - 161. epizoda - 8. sezona TVD

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 161. epizoda!

By  | 

capture-20161210-205114Vampirski dnevnici – 161. epizoda – 8. sezona TVD

Prevod: ATV. Hvala. 😀
Epizoda počinje sa Caroline i Ricom koji obavještavaju policiju o djevojčicama i Seline. Caroline pokazuje policajcu sliku dadilje, dok Ric pozove Seline. Ona mu se javi i on je pita da mu dozvoli da priča sa curama, ali ona odbije. Kaže mu kako je to nemoguće, jer su one posebne i njihova je sudbina posebna. Ric kaže da jesu, ali da on neće odustati i da će je pronaći. Kaže joj kako ga nije upoznala i kako će je trežiti i kada je pronađe ubiće je. Kada Seline završi razgovor Sybil dolazi u restoran u kome je ona i pozdravi je. Seline izgleda kao da joj nije drago što vidi sestru. Bonnie i Enzo se bude. Bonnie mu govori kako joj je baš nedostajao, dok on kaže kako je puno bolja uživo. Oni ustaju. Bonnie primi poruku od Caroline, a zatim i Enzov telefon zazvoni. To je Damon. On se javi, ali ga Sybil napadne, tako što počne da pjeva preko telefona. Caroline se sprema za potragu za curama kada Stefan dođe. On je pita gdje idu i krene da ponese njene stvari, ali ona kaže kako on ne ide sa njom. Stefan se buni, ali ona kaže kako je Damon tamo. On je ubijeđuje kako je to upravo razlog zbog koga ga trebaju, ali Caroline kaže kako će ubiti Damona ukoliko on stane između nje i njene djece. Kaže kako je bolje da ostane tu i vraća mu prsten rekavši da dok to ne riješe njih nema.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *