Vampirski dnevnici - 163. epizoda - 8. sezona - TVD 8 season

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 163. epizoda!

By  | 

Vampirski dnevnici – 163. epizoda – 8. sezona – TVD 8 season
Prevod: ATV. Hvala. 😀

Epizoda počinje sa Stefanom i Damonom koji testiraju grupu ljudi. Oni se slože oko jednog čovjeka i Damon ga ubija, međutim kada se okrene Stefan već ubija sve ostale članove grupe. U Mystic Falls-u Caro piše za Elenu. Ona je obavještava o tome da su prošle 3 sedmice i da je ona tu u školi po zadatku, jer je novinar i treba da bude prisutna na jednom času istorije. Kasnije, Caro i Matt razgovaraju telefonom i Caro ga obavještava da je u školi. Matt odlazi u Oružaonicu vraćajući kutiju koju je Tyler ostavio i tamo upoznaje Doriana, ali se i susreće sa ocem, prilikom čega saznaje neke nove informacije o porodici. Za to vrijeme, Caro dolazi na čas istorije gdje svi hvale novu profesoricu, jer sama priprema Miss Mystic Falls manifestaciju. Caro se iznenadi kada sazna da je nova profesorica istorije ustvari Sybil. Ona pokuša da je napadne, ali je Sybil upozori da bi neko od učenika mogao umrijeti prije sledećeg časa, a zatim zamoli Caroline da sjedne, što ona i uradi. Van MF-a, Stefan i Damon traže nove žrtve. Stefan posmatra jednu doktoricu, te odluči da će je testirati. On i Damon se oklade i Stefan ušprica Damona vrbenom da bi došao do doktorice. Kasnije, u bolnici Stefan priča Damonu zanimljive informacije o Tarinoj (to je ime doktorice koju testiraju) prošlosti. Damon se ne slaže sa Stefanovom tvrdnjom da bi ona mogla da bude loša. U Oružaonici, Matt, Dorian i Peter nalaze nacrte za zvono koji su se nalazini kod kostura koji je Ric pronašao u Oružaonici.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *