Vampirski dnevnici - 164. epizoda - 8. sezona - T.V. Diaries

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 164. epizoda!

By  | 

Vampirski dnevnici – 164. epizoda – 8. sezona – T.V. Diaries
Prevod: ATV. Hvala. 😀

Epizoda počinje sa Damonom i Stefanom u nekom kafeu. Stefan ubija jednog čovjeka, dok Damon dobija poziv od Sybil koja ga pita da dođe u MF i donese joj kuglu koju je pronašao kod Mattovog oca. Bonnie se vraća iz Pariza i dolazi kod Caroline. One se zagrle i Caroline je pita o njenom boravku u Parizu. Bonnie joj daje poklone. Caroline primijeti Bonnienu ogrlicu i kaže kako je lijepa, a Bonnie joj kaže kako ju joj je Enzo poklonio i da je napunjena njegovom krvlju. Caroline posumlja kako bi Bonnie htjela postati vampir, ali Bon to negira. Njihov razgovor prekine Seline koja poziva Caro. Caro i Bon se sastaju sa Seline koja im govori o dijelovima zvona i o tome da Damon posjeduje jedan dio i da ga Sybil želi. Otkriva im da je glavni dio kod nje, a da oni imaju preostali dio, tj. zvučnu viljušku. Caroline i Bonnie uskoro odlaze, jer se priprema Miss Mystic Falls-a (MMF). Kasnije, na MMF, Caroline zove Matta i obavještava ga o razgovoru sa Seline i o dijelu zvona koji ona ima. Oni ubrzo završavaju razgovor i Matt kaže Dorianu da ima plan, dok Bon i Caro razgovaraju o poslednjem dijelu koji je kod Damona. Caro se pita da li će joj se Damon javiti ukoliko ga bude zvala. Baš tada Stefan i Damon ulaze u dvoranu gdje se MMF održava. Pojavljuje se i Sybil koja kaže da ih je pozvala i da će sve biti dobro, ako momci budu sarađivali. Caroline priprema učesnike plesa za nastup, dok Damon dolazi do te prostorije sa Eleninom ogrlicom u ruci i prisjeća se svog plesa sa njom. Sybil od njega traži dio zvona, ali on je odbija, pa ona pokuša da ga natjera na to, ali je on spriječi i ode.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *