Vampirski dnevnici - 165. epizoda - 8. sezona - T.V. Diaries

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 165. epizoda!

By  | 

Vampirski dnevnici – 165. epizoda – 8. sezona – T.V. Diaries
Prevod: ATV. Hvala. 😀

Epizoda počinje sa Caroline kojoj zvoni telefon. Ona se javlja i razgovara sa Bonnie. Bon je pita za savjet u vezi sa Enzom, ali joj Caro kaže kako je ona vjerovatno poslednja osoba od koje bi trebalo da traži savjet. Bonnie joj kaže da će u tom slučaju imati doručak u krevetu. Caro je pita da li je stvarno tu, ali je Bon prekine ugledavši Damona u katatoličnom stanju i zovne je da dođe tu. Violette se hrani na nekim ljudima. Ona ubija čovjeka i počinje da paniči, ali se pojavi i Stefan. Ona ga okrivi za to što je ubila te ljude, ali on kaže kako je i njega njegov brat prevario i natjerao na dogovor koji ima sa Cadeom. Kaže joj da nije morala izabrati put koji je izabrala, ali i da je savršena žrtva za Cadea, a zatim je ubija. Nazat u Salvatore kući, Caroline i Bonnie razgovaraju o Damonovom stanju. Caro sumlja na Sybil, ali kaže kako ne zna šta mu je uradila. Bon i Caro ulaze u Damonovu glavu, ali vide samo vatru. Caro se pita šta je to bilo, ali Bon kaže da su to Damonova osjećanja i da on pati. Caro potom čuje Sybil koja pjeva u podrumu. Ona siđe u podrum, gdje joj Sybil zatraži dio zvona u zamijenu za pomoć oko Damona. Caroline zove Matta i pita ga za pomoć, ali Matt nije raspoložen da više pomaže Stefanu i Damonu. Caro mu traži da preda zvono Sybil, ako ne zbog Stefana i Damona onda zbog nje. Sybil otkriva Bon i Caro da Damon vjeruje da je u paklu i da ona ne može to da promijeni dok im on ne otkrije način.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *