Veer-Zaara

Indijski filmovi

Veer-Zaara

By  | 

Veer-Zaara
Glavni glumci : Shah Rukh Khan, Preity Zinta, Rani Mukerji….
Trajanje:192 min.
Ocena:7.9

U ovom filmu se radi o mladoj, nezavisnoj Pakistanki Zaari Haayat Khan (Preity Zinta) koja putuje za Indiju kako bi uslišila bakinu poslednju želju- da njen ( bakin ) prah ostane u Indiji u njenoj rodnoj zemlji,gde njena noga nije kročila godinama. Njen zadatak je da taj prah baci u reku u blizini svetog mesta u Kiritpuru, gde počivaju i njeni preci.

Tokom putovanja, autobus u koji je Zaarin doživljava nesreću i nju spašava Veer Pratap, indijski pilot. Zaara ispunjava bakinu poslednju želju uz pomoć Vera. Njih dvoje zatim odlaze zajedno kod Veerove porodice, tačnije njegovog ujaka i ujne, koji nemaju dece i Veer im je kao rođeni sin. Veer se zaljubljuje u nju I to i želi da joj kaže, ali idući sa njom ka voznoj stanici za Pakistan, on saznaje da je Zaara verena sa Razom, prijateljem njenih roditelja. Njen otac je političar i on smatra da će tim venčanjem učvrstiti svoju poziciju. Veer joj priznaje svoja osećanja.Iako ni ona nije ravnodušna , ipak odlazi sa svojim verenikom.Oboje veruju da je to zadnji put da se vide.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Zaara kada dodje kući shvati svoja osećanja I da ne može da se uda za Razu jer ga ne voli.Shabbo ( Zaarina drugarica ) zove Veera I govori mu da ga Zarra voli.Veer napušta svoj posao i odlazi u Pakistan, kako bi poveo Zaru sa sobom. Kada se u Pakistanu otkrije ko je on, Zaarina majka ga moli da napušti Zaaru, govoreći da bi njenu porodicu uništilo kad bi se saznalo da Zaara voli Indijca.Veer poštuje to i odlučuje se da ode nazad u Indiju, ali Raza mu priprema zamku i njega hapse kao indijskog špijuna, a Raza mu govori da slučajno ne pokuša da otkrije istinu, jer će se on osvetiti Zaari.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *