Velvet – od 26. do 28. epizode - Kraj druge sezone!

Meksicke serije

Velvet – od 26. do 28. epizode – Kraj druge sezone!

By  | 

1Velvet – od 26. do 28. epizode – Kraj druge sezone!

Prevod: Anabela. Hvala! 🙂

26: Dan San Valentina stiže u Velvet i dok jedni uživaju u ljubavi, drugi nemaju toliko sreće. Isabel je doživela nesvesticu koja ukazuje na najgore, ali Alberto je spreman na sve, kako ne bi iznova izgubio svoju majku. Dok, Ana ima zakazan razgovor sa Karlosom, Pedro i Rita su par trenutka, i koriste svaki trenutak kako bi pokazali jedno drugom koliko se vole. Toliko da su oboje spremni pružiti novi korak u vezi. Oni koji nadoknađuju izgubljeno vreme su Blanka i Esteban, koji kao da proživljavaju drugu mladost. Ali, zvezda dana zaljubljenih je Luisa, koja će ponovo glumiti/nastupati na radiu, i iako su joj živci poput sirove kože, računaće na bezuslovnu podršku bezuslovnog “ventilatora”… Jonas.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


27: Alberto pokušava da uživa maksimalno danima koje provodi sa svojom majkom, dok se Isabel trudi da prikrije da joj se kraj sve više bliži. Ana žali zbog raskida sa Karlosom, ali svesna je ds je tako bolje za oboje. Onaj kome nije tako jasno je pilot, koji insistira da mu se vrati, nešto što će imati neočekivane posledice. Barbara takođe ne prihvata najbolje da njen muž i dalje radi sa Patrisijom, ali suprotno od ostalih prilika, kucnuo je čas da mu da definitivni ultimatum. Jedini koji potpuno proživljavaju sreću su Esteban i Blanka, koji nastoje nadoknaditi izgubljeno vreme, i Pedro i Rita koji uživaju u ljubavi sada kada će se venčati, mada ono na šta nisu računali jeste da to urade… tako uskoro! (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *